Arkitektur med plads til udfoldelse

De 16 eksklusive townhouses i Irmabyen lever op til deres navn, med smukke danske Strøjer-tegl i hver sin individuelle, naturlige nuance samt detaljer i kobber.

Med Kobberhusenes enkle linjer og stilrene fremtoning har arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen skabt en helt særlig række huse, der lever op til kræsne krav om funktionalitet og æstetik.

Her mødes inde- og uderum i et stilrent og samtidig klassisk udtryk, og skaber de optimale rammer for moderne livsstil.

Bebyggelsens levende miljø indbyder til godt naboskab og trygge rammer for store og små, unge og ældre, og tager hensyn til ophold i det fri og udsyn til de grønne omgivelser.

Et sted man trives og hvor man er en del af et sundt liv med plads til både privat og fælles udfoldelse.

Maritime toner og grønne nuancer

Det er ikke alle boliger forundt, at synet og lyden af vand er en del af hverdagen.

Ikke desto mindre gør de store, private vestvendte terrasser, mod områdets fine vandforløb, udelivet ganske særligt. Med udsigt til græsarealer og blomster, og træer der spejler sig i vandets overflade.

Terrasserne foregiver næsten at flyde på vandet som snor sig rundt i området, og tilfører Kobberhusene unikke, maritime undertoner. Alt sammen i sikker og tryg udformning – som alt andet i IrmaByen. Områdets vandløb og niveauforskelle er afskærmet og dermed let tilgængelige for alle.

Kobberhusenes små forhaver mod det lille gadeforløb giver intimitet og læ i trygge omgivelser, med plads til cyklen, til blomsterkrukkerne eller blot til afslapning.

Boligens hjerte – med plads til alle

Med rummelighed og store lysindfald inviterer de eksklusive boliger i tre etager på moderne og personlig indretning for familier med både små og store børn, og giver trivslen de bedst tænkelige betingelser.

Boligens store køkken/alrum er belagt med smukke fliser – robuste og nemme at vedligeholde. Med direkte udgang til den store vestvendte terrasse og vandspejlet, fremstår rummet lyst og enkelt med god plads til familien og gæster.

I køkkenet fra HTH er der ikke sparet på noget. De rene nordiske flader, de avancerede hvidevarer og de stilrene armaturer gør gastronomiske tryllerier af enhver art enkle
og sjove for alle. Her banker boligens hjerte og fungerer som et naturligt centrum for beboerne.

Stue med udsigt

En elegant trappe leder op til stuen på første sal med skøn udsigt ud over vandløbene og de grønne arealer. Et harmonisk rum med plads til mange forskellige møbleringer og interiørdetaljer.

Gulvet i matlakeret børstet eg giver stuen et varmt farvespil. De store vinduespartier lader det eftertragtede lys uhindret ind, både fra siderne og fra oven via trappen til anden sal. Fra stuen er der adgang til to gode værelser.

Lyse rum med plads til gode drømme

Boligens master bedroom på anden sal har plads til masser af skabe samt et stort vinduesparti med udgang til fransk altan.

Foruden det store soveværelse er der en rummelig vestvendt terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes.

I de store rækkehuse er der desuden et børneværelse samt plads til kontor.

Det eksklusive badeværelse i hvidt med store fliser og lækre designdetaljer, inspirerer til luksuriøs velvære af den bedste slags.

Kobberhusene · design / dbyk.dk